maanantai 6. maaliskuuta 2017

ELISA vs. DNA + HINTASAARNAAJA FLASHBACK?

Oletteko huomanneet, kuinka Elisan Hintasaarnaajien kadonnut kaveri on käynyt kummittelemassa meille? Viimeksi näyttivät kumpikin "ihmissaarnaaja" olevan hätistelemässä Enni Rukajärveä hiihtohississä.

Totta kai jokin mainos oli hyvä Lahden MM-kisojen yhteyteen ympätä, mutta tästä mainoksesta oma aikajanani ainakin sekoittui. Eikö roboottia oltaisi tässä voitu käyttää? Tai tehdä jokin selittävä mainos ennen tätä? Vai onko tämä joku vanha mainos jota vain en ollut vielä nähnyt?

Tuliko kaveri takaisin? Missä tämä oli ja mihin hävinnyt? Oliko kyseessä sittenkin takauma jostain aikaisemmista ajoista? Palataanko tämän jälkeen takaisin roboottiin kuin mitään ei olisi tapahtunut? Voi meitä poloisia, kun näin härnätään. Toivottavasti saadaan tulevaisuudessa jokin selitys tälle kaikelle.

Hintasaarnaajat kuitenkin sikseen ja palataan vielä tuohon itse mainokseen. Kai muillekin tulee tästä mieleen DNA:n mainos? (Tai DNAn mainoksesta Elisa...) Rinteet ympäri Suomen ovat toki hyvin samanlaisia, mutta aikamoinen sattuma mainosten samankaltaisuus. Kummaltakin operaattorilta tulee samaan aikaan mainos jossa näkyy hämäriä rinteitä, pöllyävää lunta ja komeita hyppyjä. Ja kaikki tämä vaikkei teleoperaattorit mitenkään lasketteluun liity.

Varmasti tälläkin on juurensa Suomi 100 juhlavuoden kanssa (halutaan näyttää Suomen parhaat puolet) tai pelkästään Lahden kisojen läheistyys vaikuttaa, mutta eipä tuo silti samankaltaisuutta poista.

Kopioita tai ei, komeita mainoksia kumpainenkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?