maanantai 5. marraskuuta 2012

sponsoroidut hasardi mainokset facebookissa - vuodatus

Helpoimmalla pääsisin jos vain käskisin lukea Dangerous Mindsin blogikirjoituksen, mutta vähän pitää itsekkin saada vuodattaa.

Tänään pompsahti ensimäinen mainos omalle facebook seinälleni yritykseltä, jota en ole tähän mennessä peukuttanut enkä todellakaan aio jatkossakaan peukuttaa! Nämä, ah, niin ihanat sponsoroidut hasardi mainokset tulevat varmasti vain yleistymään. Lieneekö facebookin loppu se kun seinällä näkyy enää vain ja ainoastaan ostettuja mainoksia yrityksiltä, joilla on rahaa maksaa törkyhintoja mainoksistaan.

Tähän mennessähän facebook on jo vähentänyt ystäviesi ja tykkäyksiesi näkyvyyttä seinälläsi. Enää et siis voi olla varma onko paras kaverisi kertonut jotain naamakirjassa jollet käy hänen profiilistaan tätä katsomassa (ja jokaisen profiilin päivittäinen tarkisteluhan on teoriassa mahdollista vain jos omistat alle 30 kaveria). Lempi yhtyeesi kotikaupungin keikka voi myös mennä ohi suun kun et ole nähnyt heidän päivitystään. No mutta eihän se mitään, nyt saat tilalle mainoksia kuten ilmaisjakeluja postiluukusta.

Hyvä Zuckerberg, näin se homma etenee!



Ja kuinka tyhmiä me olemme (pitää sisällään myös allekirjoittaneen)? Emme edes vaihda palveluntarjoajaa vaikka saman asian ajavia palveluja on pilvin pimein. Eiköhän siis joukolla siirrytä käyttämään edes sitä Google+:aa tai Twitteriä... Edes facebookin rinnalla.
Vaikkeivät nämäkään ehkä parhaita mahdollisia palveluja ole niin aina ne kuitenkin "in your facebookin" voittavat!


-Nyt perustamaan uutta tiliä uuteen sosiaaliseen mediaan. Jonkunhan sekin on aloitettava.
Pisarassa on valtameren alku, pennissä miljoonan jne...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?