keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jännä maa tuo USA

Markkinointi on kyllä jenkeissä osattu hoitaa. Oli juttu kuinka hullu muiden länsimaiden silmin, saadaan se läpi jenkeissä. Tuli tuossa katsastettua Michael Mooren Sico - aivan sairasta pläjäys ja samalla kun ase lööpit lisääntyvät kouluammunnan vuoksi, voi taas kerran todeta, että on se USA jännä maa. Mikä tahansa on tosiaan siellä mahdollista, niin hyvässä kuin myös pahassa.

Olisi mielenkiintoista päästä kärpäsenä kattoon katsomaan, miten maan todelliset päättäjät saavat ajettua asiansa läpi. Heti kun ei tulisi itsellä mieleen esim laukaista, että opettajien aseistaminen olisi paras keino turvata koululaisten henki. Luulenpa että Suomessa kommentista nousisi hieman isompi haloo. Ja miten ihmeessä ilmaisesta terveydenhuollosta saadaan markkinoitua huono asia? 

Kai sitä voidaan pistää nämäkin tietämättömyyden piikkiin... Liekkö sen takia alla olevassa mainoksessakin mainittu "Länsi-Saksa".



3 kommenttia:

  1. On se. Ja samaa ihmettelen tuosta ilmaisen terveydenhuollon maineesta. En tiedä, kuinka virallisia nuo Michael Mooren dokkarit on mutta kyllähän niistä hyviä pointteja löytyy. Suosittelen katsomaan myös Bowling for Columbine, joka kertoo tuosta Yhdysvaltojen, ah niin omalaatuisesta, asekulttuurista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. M.M:n dokkarit on välillä ehkä omaksi parhaakseen kaartavia mutta aina sieltä se totuuskin löytyy. Ja juu BfC on myös varsin aiheeseen liittyvä ja kannattaa katsoa jos tällaiset kiinnostaa.

      Jännä on nähdä tuleeko jenkkilässä joskus oman elämän aikana muutos tuohon toimintaan vai mennäänkö samalla herran pelolla jatkossakin.

      Poista
    2. Aika varovaiselta vaikuttavat ainakin nämä nyt kaavaillut "muutokset"...

      Poista

Kommentoitavaa?