maanantai 20. toukokuuta 2013

Jolla - sosiaalista markkinointia

Sieltä se tulla liplattelee aaltoja pitkin - Jolla. Kauan on jo puhuttu Nokian suurimmasta synnistä päästää parhaat tekijänsä ja ideansa pois. Tästä lähdettiin kehittämään sitä mihin Nokia ei koskaan uskaltanut ja nyt olisi tulosten aika.

Ensimäinen puhelin on kehitetty ja kyllähän tuo kieltämättä vaikuttaisi erilaiselta ainakin paperilla. Kun setä Nokia vielä puhisee vanhoilla, syntyessään kuolleilla ideoilla Jollalla toimitaan ainakin hieman erilaiselta pohjalta...Linux pohjalta ja herätetään kiinnostusta salaisuuksia hohkavalla "toisella puoliskolla". Uu... saa nähdä mitä sieltä tulee. Mielenkiinnon saavat ainakin herätettyä.

Nyt olisi kuitenkin suurin puristus vielä edessä. Firman pitäisi saada kiinnostus niin suureksi, että tuotetta todella ostetaan. Vielä tällä hetkellä asiakkaita pyydetään ainoastaan tilaamaan tuote etukäteen ja levittämään sanaa. Saa nähdä tuottavatko kaverit vielä jonkin suuremman ja entistä enemmän osallistavan viraalikampanjan. Jollan jos jonkin kohdalle tämä ainakin sopisi kuin itsevaihdettava akku puhelimeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?