torstai 5. syyskuuta 2013

Julkinen liikenne työnhaussa - Monster

Nyt oli kyllä juuri itselleni suunnattu mainos bussissa penkin selustaan kiinnitetty.
Ensimäisenä katse kiinnittyi vain metron, bussin ja ratikoiden ikoneihin - onko tämä joku reittioppaan mainos? Sitten huomasin heittäytyvän kaverin ja tajusin että nyt puhutaan jotain kiireestä. Seuraavaksi ihmettelin että mikä ihmeen vs. (verus). Jaa että vaihtoehtona olisi kiireettömämpi yhden bussin vaihtoehto. Tässä vaiheessa vasta lähdin etsimään lisätietoa mainoksen alalaidasta, mielenkiintoni jo himoitsi lisätietoa. "Kun vanha työmatka pännii, apu löytyy osoitteesta sivut.monster.fi/matka Se on hieno homma."

Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta. Nappasin tuon kännykällä bussissa...

Aikaisemmin pääsin tosiaan kulkemaan kotiovelta työpaikan ovelle yhdellä bussilla ja vieläpä suhteellisen nopeassa ajassa. Nyt työpaikan muutettua, matka on tuplautunut julkisilla liikuttaessa (vaikka pyörällä ajasta onkin lähtenyt 10min pois) ja kuvaan on tullut myös toinen bussi. Pänniihän se. Ja itselläni kyseessä ei ole edes pahin mahdollinen yhdistelmä.


Täytyy sanoa, että kyllähän tuo helposti herättää ajatuksen vanhaan työpaikkaan jämähtäneelle ihmiselle, ettei tilanne tosiaan tarvitsisi olla tämä. Ei työpaikkaa tarvitse vaihtaa vain potkujen tai epäkiinnostavan työn takia. Muitakin syitä työpaikan vaihtoon voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?