keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kataja tv-mainoksessa - Nettiarpa.net

Televisiossa on viime päivät pyörinyt Nettiarpa.net -mainos. Pätkässä Janne Kataja vastaa puhelimeen ja kertoo, ettei tiedä missä on sillä "tää nyt meni taas vähän tälläseks arpomiseks."
Mainos on varsin hyvä... paitsi, että mainosta suunnitellessa henkilöllä A on selkeästi ollut mielessä itse juoni ja henkilö B on taas ollut sitä mieltä, että mainokseen tulee hankkia julkkis. Kun sitten ollaan päätetty ympätään kumpikin yhteen, ollaan menty hakoteille. 

Mainos, jonka idea on mielestäni aivan loistava, toimisi huomattavasti paremmin, mikäli päähenkilönä olisi tuntematon henkilö. Nyt Kataja, vaikka vetääkin roolin varsin mallikkaasti, vie kaiken huomion eikä katsoja tiedä, pitäisikö keskittyä Janneen vai itse mainokseen.

Kaiken lisäksi, yritys on hoitanut mainonnan Googlessa hieman vajaavaisesti. Kun mainokseen on laitettu runsaasti rahaa, kuvittelisi, että myös Googlessa hakusanoilla "Kataja" ja "Arpa" tulisi yrityksen sivut ensimmäisten tulosten joukossa. Näin ei kuitenkaan käy. Hakutuoksissa on kyllä nettiarvat.com sivu, mutta nämä eivätkä ole edes oikeat sivut. Youtubesta video kuitenkin löytyy...kunhan osaa laittaa latauspäivän lajitteluperusteeksi.

Close but no cigar.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?