keskiviikko 29. elokuuta 2012

Laamasta R'n'B muusikkoon - Kristal

Saunalahti jätti Laaman ja päätti kehittää jotain hieman moniulotteisempaa. R'n'B tähti Kristal on rikas, menestyvä ja... keksitty. Radiosoitto, sosiaalisen median kanavat jne, kaikki on pelkkää huijausta tai mainontaa ("poteyto potato"). Ensinäkemältä ei välttämättä tajuasi että tässä on jotain mätää, vielä kun musiikin on tuottanut Rähinärecords ja sinkulla vierailee Uniikki. Täytyy sanoa, että hienosto keksitty.


Kristal Blingström on siis uusin Saunalahden kampanja. Jos on hahmon toiminta uskottavaa, niin on myös mainoskampanja. Bob Helsingin luoma idea sai tuulta purjeisiinsa Petteri Summasen viimeistelemällä hahmolla ja tulevaisuus on vielä auki, tulevaisuus voi olla Kristalille värikäs. Perinteiseen kampanjointiin ilmeisesti ei kuitenkaan ryhdytä vaan jätetään teeman "turha rahankäyttö" älyäminen katsojan vastuulle. Pääasiassa ovat ladyn facebook, youtube, blogi jne.

Nyt kun Saunalahti on tunnustanut tytön omakseen on tilanne päässyt käyntiin. Toivoa saattaa, että katsojat/seuraajat vain muistavat kenen kampanjasta on kyse. Ovathan muutkin teleoperaattorit mainostaneet halvoilla hinnoilla (mm. DNA - elämä on). Toivoa kuitenkin on, saunalahti on ainoa operaattori jolla on viimeaikoina ollut ekstra pitkiä teemoja mainoksissaan.

Jännityksellä odotellaan kuinka kampanja saadaan toimimaan. Tekijoiden referenssit ovat ainakin sen verran korkealuokkaisia, ettei niistä pitäisi olla kiinni.


--Päivitys--

Tätähän sitä seuraavaksi tuli.
Ihan jees mutta jotenkin jätti kuitenkin kylmäksi.

 

2 kommenttia:

  1. En kyllä tämän projektin osalta pysty päättämään että onko WAU vai TÄH. Oli miten oli, olisipa mahtavaa olla tekemässä tätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppahan muuta. Se tosin olisi pelottava tilanne jos olisi itse tämän idean keksinyt. Kihelmöivä pelko kokoajan selkäpiissä kun ei vielä tiedä miten tempaus otetaan vastaan.

      Poista

Kommentoitavaa?