maanantai 8. lokakuuta 2012

Nike - pienillä asioilla suuri vaikutus



Kannatan että katsot videon ennen kuin luet. Ilman sen suurempia selityksiä se toimii parhaiten. Palaa tämän jälkeen tekstiin.


Vaikka onkin energiansäästöviikko ihminen ei käytä ikinä turhaan omaa energiaansa liikuntaan.

Pienet asiat saavat aikaan suuria muutoksia. Vuosi vuodelta ihmiset ovat eläneet pidempään. On sitten elämä ollut laadukkaampaa tai ei, mutta vuosia on joka tapauksessa kertynyt enemmän. Itsellenikin on alkanut tulla itsestäänselvyydeksi, että ihmiset elävät yli 90-vuotiaiksi.

Kuten Nike kuitenkin kertoo, nyt on päästy tilanteeseen jossa lasten odotetaan elävän 5 vuotta vähemmän kuin heidän vanhempansa. Liikunta on vähentynyt, ihmiset saavat asiat helpommin ja jatkuvasti kehitetään enemmän elämää helpottavia asioita. Ylipaino on todellinen ongelma ja vaikkei olisikaan liikunnan puute on suuri tekijä sairauksia vastaan taisteltaessa (toki kyseessä nyt vain länsimat).

Pienillä teoilla voidaan saada suuria asioita aikaan. Ehkä lienee siis tärkeämpää kysyä itseltä ennen kuin ostaa omalle lapselleen uutta läppäriä/kännykää/pelikonsolia, onko hänellä edes niitä lenkkareita.... ja sitten kun saisi vielä itsensäkin liikkumaan.

Tuollaisia asioita mainos sai itsessäni aikaan. Muista en tiedä.



Terveisin nimimerkki voisihan sitä itsekkin ryhdistäytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?