perjantai 5. lokakuuta 2012

Go, Nordqvist go! - Normaalista poikkeava

Taas hieman omia elämänkatsomuksiani; Kahvi on pahasta, tee ... noh, ei niin pahasta.
Olen läpeeni kyllästynyt energiajuomiin liittyviin kukkahattutäti kommentteihin, samoin kuin säilöntäaine kauhuun jo moneen muuhun "itsestäänselvyyteen".




Nyt on kahden viimeisen päivän aikana tullut ihania uutisia minulle. OMG, mikä IHQ tee! -kirjoitus tänään Markkinoinnin ja Mainonnan sivuilla kertoi teenvalmistaja Nordqvistin tavoitteesta kaapata nuoret teenjuojiksi, sillä tänä päivänä kahvin juonti ei ole automaatio. Voi että olenkin kyllästynyt kommentteihin "et sitten vieläkään ole oppinut juomaan kahvia" ja muihin ihmettelyihin siitä, mikä on vikana kun ei joku ruoka-aine maistu. Juu, en ole "oppinut" juomaan kahvia, sillä se on valinta kysymys. Pitääkö sitä aina olla samassa normaalien maihinnousussa kuin muut suomalaiset. On se ny Pekele jos ei saa valita mitä juo, ja jos tosiaan pitää oppia juomaan jotain joka on pahaa. Nirso, juu kyllä olen. En syö myöskään sieniä enkä puolukoita.




Eilen taas oli uutinen HS.fi:ssä siitä, kuinka professorit Strandberg ja Jula ovat sitä mieltä että ruuan lisäaineilla pelotteluun ei pidä uskoa. Ah, mitä sulosointuja korvilleni. Tätäkin olen pohtinut, notta on se ny kumma jos otetaan sokeritauti ja verisuonten ahtauma sen sijaan, että tutkitut ja normi kansalle turvallisiin lisäaineisiin uskallettaisiin koskea. Toki toistakin mieltä voi olla, en estä.

Että sellasta. Jaa että mikä oli markkinoinnillinen opetus? Sanotaan vaikka että hieno homma kun jotkut yritykset/tekijät uskaltavat taistella valtamielipiteitä vastaan. Tehdään siis yhdessä suomalaisista teetä juova normaalista poikkeava lisäainekansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?