maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusi vuosi alkaa kesän odottelulla - Festari vuodatus

Vuosi 2013 lähti käyntiin ja heti sai kuulla, että Vantaan Myötätuulirock jää tältä vuodelta järjestämättä. Festarit eivät ilmeisesti viihdy Vantaan imagottomassa kaupungissa. Viimeiset kaksi vuotta onnistui kyseisen festarin järjestäjä mokaamaan hommat varsin totaalisesti, syy ei siis ole pelkästään Vantaan.

Vuonna 2011 festarikansa sai odottaa porttien ulkopuolelle kun ensimäinen esiintyjä soitti keikkaansa. Kävijät pääsivät sisälle vasta esityksen puolessa välissä ja muissakin järjestelyissä olisi ollut parantamisen varaa. Tällaisen varmasti jokainen tietää vaikuttavan negatiivisesti sekä esiintyjien että kävijöiden mielikuvaan festarista. Kävijöitä oli riittäviin (ainakin enemmän kuin 2010), mutta mielensä pahoittaneita riitti liikaakin.


Vuonna 2012 Myötätuulirock joutui perumaan suurimman osan nimekkäistä esiintyjistään sillä lippujen etukäteismyynti oli ollut niin vähäistä. Itse olin edellisinä vuosina saanut MTR:ltä mainontaa mahdollisuudesta ostaa firmalle/firman asiakkaille yrityslippuja festareille. Kyseisenä vuonna Myötätuulesta ei kuitenkaan kuulunut mitään. Ei mikään ihme että lippujen myynti takkuaa jos kenellekkään ei näitä ole kaupattu.

Jääkö siis vielä epäselväksi miksi metallifestivaali jää tältä vuodelta väliin?
MTR:stä tuli metalli ystävien festivaali vasta muutama vuosi sitten, muilla mittareilla festari on ollut olemassa jo 16-vuotta. Alue muutoksen tehneen festivaalin jos jonkun pitäisi pitää langat käsissä vaikka tilanne olisi kuinka tiukka. Jos jossain asiassa mokataan, se tulee korjata - nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?