perjantai 21. lokakuuta 2016

ELISAN HINTASAARNAAJAT

Voihan hintasaarnaajat sentään. Elisan mainossarja jossa seikkailevat kaksi saarnaajaa on herättänyt tunteita kummastakin ääripäästä. Alussa innostuttiin tietysti hauskasta ideasta, sitten kyllästyttiin ja sitten tuli taas yllätyksiä, jotka piristivät sarjaa.

Nyt tuli vastaan jälleen kiva yllätys. Youtuben etusivulle saapuessani oli vastassa MISSING ilmoitus kera musiikkivideon. Videolla saatiin kyllä taas niin hieno tarina kerrottua, että meinasi kyynel vierähtää silmäkulmasta. Hahmot saivat hienon ystävyystarinan tuekseen ja jäin odottamaan jatkoa kuin pahimmasta saippuasarjasta. Löytyykö sinipaitainen saarnaaja, missä hän on, lähtikö hän omatoimisesti vai kaappasiko joku hänet...
Tätä mainosta ennen parhaimistoa sarjassa on ehdottomasti ollut Youtube-mainos Piks (eli skip). Voisi sanoa, että 3 sekunnin mainos kyseessä. Siinä ajassa sinut on jo myyty katsomaan mainos loppuun. Tai no, ensimmäisellä kerralla kyllä skippasin, mutta heti napin painalluksen jälkeen tuli huono omatunto ja toisella kerralla oli pakko katsoa loppuun, jotta pääsi näkemään mitä "no ni, sinne meni" lausahduksen jälkeen tapahtui.

Vaikka tuntuukin tuoreelta, mitään uuttahan näissä kavereissa ei kuitenkaan ole. Elisalla oli jo vuosia sitten samanmoinen kaksikko matkailemassa Suomessa ja lopulta myös ympäri maailmaa. Mutta mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. Joku jos on todettu toimivaksi, niin kannattaahan sitä käyttää. Periaatteessa täysin sama mainos sarja, uudesta versiosta vain puuttuu legendaarinen Elisan tilulilutus.

Oli sitten vanhaa tai uutta, nähtäväksi jää löytyykö toinen saarnaajista vai lähteekö blondi matkailemaan jatkossa yksin (kuten vanhemmissa mainoksissa kävi). Jäämme jännityksellä odottamaan jatkoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?