tiistai 11. lokakuuta 2016

YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA - ALKU

Puujalkavitsien, sanaleikkien ja kaiken söpön ystävänä tunnustan, että Alku-mainos on vienyt sydämeni. Tiedäthän sen tv:ssä pyörivän Fazerin Alku myslin mainoksen: "Mysli. Eihän se oo mistään kotoisin" -"Ohan se. Lahest." 

Voiko suomalaista miestä laittaa sanomaan mitään söpömpää? Tai söpömmin? No ehkä juu, mutta jokin tässä vain saa hymyn joka näytöllä aikaan. Ehkä sitä on itse vähän yksinkertainen, mutta hei, hullulla halvat huvit.

Sanoisin, että tämä yksittäinen jakso on sarjan helmi. Muut menevät hyvin paljolti sinne mauttoman ja hajuttoman mainoksen luokkaan. Yllätyin ihan Youtubea selatessa kuinka hirmuinen määrä näitä mainoksia onkaan. Itse ei ole tullut bongattua kuin muutama näistä. Kovasti on ainakin yritystä saada Alku maailmalle.

Toinen näppärä sanailu heiltä löytyi Fazerin Instagramista: "Keksi rakastetulle sananlaskulle uusi alku". Heh, heh... You know, "alku" kuten tuo mysli "Alku". Ehkä vähän halpaa ja turhan helppoa, mutta hauskaa. Ainakin oman järkyttävän huonon huumorintajuni mukaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?