maanantai 2. tammikuuta 2017

SPICE GIRLS - PEPSI

Tyttöbändi Spice Girls julkaisi ensimmäisen levynsä  20 vuotta sitten. Jestas sitä onkin vanha. Muistan kuin eilisen päivän maustetyttöhuuman, kaiken sen krääsän, tanssikuviot ja laulujen sanat.

Oli tikkareita, keräily valokuvia, vaatteita ja ties mitä. Ennen kaikkea oli kuitenkin Pepsi. Itse tuolloin ala-asteikäisenä vedin yhtäläisyysmerkit Spaissareiden, Pepsin ja Union Jack lipun (Brittien lippu) kanssa. Brittilippu liehui ja vielä useammin tytöillä oli Pepsin tölkit kädessään. Muistan yhdenkin ryhmäkuvan (niistä keräily kuvista) jossa koko poppoo oli verhoiltu Pepsin logoihin. Oi niitä aikoja.

Ei varmaan tarvitse edes kysyä valitsinko kaupasta ostettavaksi Pepsiä vai Cokista. Maulla ei ollut väliä. Pääasia että oli samaa kamaa, kuin mitä Spaissarit joivat. Eikä tarina loppunut tähän. Itse olen toki vaihtanut lemppariani, mutta Pepsillä suurten nimien sponsorointi jatkuu. Jalkapallossa Pepsi on ollut iso nimi pitkään, ja muistannette parin vuoden takaa jääkiekon "Pepsi-veljesten" kohun. Eiköhän nämäkin ole joitain faneja  saanut Pepsiin kääntymään.

Mielenkiintoisinta tässä Pepsi fanituksessa oli kuitenkin biisi/mainos nimeltä Move Over. Osaan edelleen sanat ulkoa. Tai no julkaisuvuonna en vielä englanninkieltä hallinnut, mutta mukana osasin silti laulaa ja osaan edellen. Yritä nyt sitten päättää voiko tuota fanittaa kun se on mainos vai voiko tämänkin laskea heidän kappaleekseen.

Hieno markkinointipläjäyshän koko bändi oli. Tiedä pystyttäisiinkö tähän enää mitenkään nykyään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?