maanantai 2. tammikuuta 2017

90-LUVUN PALUU - SUPER JÄÄTELÖ

90-luku on muodissa, joten miksi ei tuotaisi myös muutamia vanhoja, jo kuopattuja tuotteita takaisin. Tämä tuntuu olevan useammankin kuin yhden yrityksen ajatus.

Vyölaukkua on yritetty jo tuoda, onneks ainakin vielä turhaan, ja muita vaatetuksen hirviöitä on päässyt jopa katukuvaankin. Nyt kuitenkin tuodaan jotain makoisaa.

90-luvulta tuttu ja sivulauseissa myös teksteissäni vieraillut Super-jäätelö on tekemässä paluun. Suurin kysymys lienee, millaisilla mainoksilla he lähtevät jädejä meidän maailmaamme palauttamaan. (Toivottavasti mainoksia siis olisi tiedossa.)

Superin mainoksissa erinäiset syystä tai toisesta lipevät miekkoset käyvät jäätelökiskalta ostamassa Super-jäätelöä sanattomasti. Jäätelö ilmaistaan tämän ulkomuodon mukaan, joka muistuttaa kovasti naisen muotoa. Sitten soppaan heitetään hieman huulten nuoleskelua ja parhaimmillaan jopa kuvitellun objektin suuhun työntämistä. Tästäkös kioskin naismyyjät innostuvat ja lopputuloksena onkin musta silmä tai muuta vastaavaa.
Uskaltaako siis Valio tuoda saman ronskin mainostyylin takaisin vai päivitetäänkö mainos tälle vuosituhannelle? Toivoa saattaa etteivät ainakaan liian tylsiin mainoksiin sorru. Jotain särmää näihin täytyy tuoda. Hyviä esimerkkejä viimevuosilta löyty, joten potentiaalia olisi tuoda jotain pikkutuhmaa myös niin helposti loukaantuvalle 2010-luvulle. Toisaalta todennäköisyydet ovat pelottavan suuret että joku suuttuu. Tarkkana saa siis olla, ettei käy kuten Byggmaxin mainoksessa ja jouduta korjailemaan mainosta yleistyksien takia.

Jäätelön maku on joka tapauksessa itselläni elävästi edelleen mielessä, joten pakkohan tässä on innolla odotan tulevaa kesää. Ehkä tuolloin pääsisi jo näitä muotoyksilöitä maistelemaan. Peukut pystyyn jännittävien mainosten ja muuttumattoman maun/ulkonäön puolesta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?