keskiviikko 28. joulukuuta 2016

AMIRKHANI SIELLÄ JA AMIRKHANI TÄÄLLÄ...

Olisiko menneen vuoden kuumin mies Makwan Amirkhan? Kaveria on näkynyt vuoden sisällä ties missä! Mainoksia, tv-ohjelmia, (toki hieman urheilu uutisiakin) ja niin edespäin.

Kaveri on ollut kovassa huudossa mainostajien puheissa. Jos en aivan väärin muista niin kaikki taisi lähteä mainosten suhteen enemmän tai vähemmän liikkeelle Honor puhelimista. Ainakin Honorin mainoksissa muistan hänet nähneeni ensimmäisen kerran.

Tämän jälkeen on nähty DNA:ta (toki tämä suoraan yhteydessä Honoriin) jossa kamppista näkyi sekä tv:ssä että netissä. Tv:ssä käskettiin mennä nettiin katsomaan kampanjan seuraava osa eli itse DNA haaste.

Tämän lisäksi väitän nähneeni kaverin myös bussipysäkillä jossain hämyisessä mustavalkoisessa mainoksessa, mutta enpähän nyt saa millään päähäni mikä tämä olisi voinut olla.Liekkö jokin Paulig-kahvi tai tuoksu ollut kyseessä...

Viimeisimpänä kampanjana on nytkin pyörivä Sokoksen mainos. (En laske nyt Honorin joulumainosta uudeksi kun puhutaan samasta mainostajasta.) Ilmeisen kuuma kaveri, kun näin paljon pystytään naamaa käyttämään markkinointiin.

Onko kyse sitten pelkästä ulkonäöstä, koskettavasta tarinasta vai oikeasta elämänasenteesta - nyt tosiaan taotaan, kun rauta on kuumaa. Luulenpa etteivät mainokset vielä tähän edes lopu. Eiköhän sitä vielä muutama kahvimainos, red bull ja dressmann vielä saadaan helposti hänen ansioluetteloonsa.

Ainakin ensivuonna on luvassa Mertaranta ja legendat sarjan kausi 2 jossa mies seikkailee. Koska en romaania aio kirjoittaa, jääköön käymättä läpi legenda sanan määritelmä, ohjelman synopsis ja yhteys käsiteltävänä olevaan henkilöön.

Jääkäämme innolla odottamaan vuotta 2017.

SÄKENÖIVÄÄ UUTTA VUOTTA 2017!

1 kommentti:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentoitavaa?