torstai 8. joulukuuta 2016

JOTAIN MAAGISTA - PIRKKA JOULUFILMI

Eihän sitä olisi heti tullut mieleen, että niin kesäisestä biisistä kuin Kasmirin Vadelmavene voi tehdä joulumainoksen. Näin siitä Keskolla kuitenkin tehtiin, ja se toimii! Lähtisin sanomaan niinkin paljon kuin että Pirkan #majakanvartia joulumainos on  tällä hetkellä Suomen paras joulumainos.

2015 kun mainos ensikertaa tuli tv:stä jouduin tovin jos toisenkin pohtimaan, mikä ihmeen kappale tuo on. Tämä oli saatu niin hienosti muokattua ettei biisistä saanut kiinni. Enäähän tuota ei voi olla tunnistamatta mutta alkuun kyllä pohditutti. Eihän kukaan osaa kuvittele kesäisiä kappaleita kuulevansa jouluna.

Eikä tässä vielä kaikki. Mainoksen viehätystä lisää aivan upea tunnelma! Kuva kuvan jälkeen tulee näkymiä, jotka tuovat
muistoja, tunnelmia ja makuja mieleen. Kaikkea jouluista ja lisäksi asioita, jotka eivät niin suoraan omaan jouluun välttämättä kuulu. Kaiken yhdistää kuitenkin majakka eli Pirkka eli ruoka. (Onpas syvällistä)

En olisi voinut kuvitella, että tämä monien halveksima halpismerkki voisi tehdä jotain näin tyylikästä. Toisaalta positiivisesti on yllättänyt viimeaikoina myös Lidl (mutta siitä enemmän ensivuonna).

Yhteenvetona siis: tykkään.
Ei ihme, että Pirkka menee jo toista vuotta putkeen tällä mainoksella. Mainos kestää varsin hyvin aikaa, vaikka vadelmavene ei ollutkaan enää viimekesänä soitetuin kesäbiisi. Voisin kuvitella katsovani tätä varsin mielelläni vielä useiden vuosien päästäkin. Hienosti hoidettu! Näitä otan kyllä mielelläni lisää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?