lauantai 21. huhtikuuta 2012

Love it or hate it -VAMK


Sähköauto-mainos voitti kuukauden parhaat sekunnit mutta rakastaakko sitä vai vihata. Siinäpä vasta kysymys. Itsellä lopun "go VAMK yourself" saa tilanteen lopulta kääntymään vihaksi. Eihän sitä vaan voi kestää kuunnella. Vielä kun tätä on hoettu jo useamman vuoden ajan.

Luulempa että vaikka lausahdus onkin niin korviarastavan hirvittävä se kuitenkin jää mieleen, herättää tunteita ja tulee huomatuksi. Kuinkamonen muun ammattikorkakoulun mainokset muistat? Metropolian? Laurean? Eipä taida tulla mieleen. Kai tässä on siis kuitenkin nostettava hattua insinöörihuumorille ja puujalkavitseille.

Mutta hahaa! Sitten kummallisuuteen. Minkä luulisit olvevan Vaasan ammattikorkeakoulun nettisivun? VAMK.fi? Ehei, sehän on loogisesti tietysti puv.fi....(?!) No mutta hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, vamk.fi -osoite vie myös kyseiselle sivulle eli kävijät eivät pääse luovuttamaan jouduttuaan ensiyrityksellä väärälle sivulle. Kallion kielekkeelle siis mentiin, mutta tällä kertaa muistettiin ottaa turvaköysi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?