torstai 26. huhtikuuta 2012

Snellman - kaiken pahan alku ja juuri?

Anna mun kaikki kestää! Väriaineet, natriumglutamaatti ja nyt vielä fosfaatit. Millä seuraavaksi hysterisoitte kansaa? Mausteillako? 


Mielestäni on aivan järkyttävää, kuinka markkinoinnissa voidaan lietsoa tämän kaltaista paniikkia. Jos mikä niin tämä on propagandaa. Saadaan ihmiset uskomaan jonkun asian olevan pahempaa, kuin mitä se oikeasti on. 

Monet näistä "ultimate evil" -aineista kerrotaan paketissa e-koodein vain, jotta tilaa säästettäisiin. Kyseessä voi olla siis hyvinkin luonnollinen aine, mutta koska e-koodit ovat pahasta, niin ovat myös nämä... Jos kaiki säilöntäaineet poistetaan elintarvikkeista, menee monta kertaa enemmän ruokaa roskiin. Ruokaa joutuu roskiin myös mikäli väriaineet poistetaan. Kuka haluaa syödä **skan ruskeaa hernekeittoa? Ei kukaan. 

Markkinoinnin keinoin yritetään saada oma tuote muita paremmaksi, mutta rajansa kaikella. Tilanne alkaa olla jo aika naurettava. Ettekö voi ymmärtää, kuinka pahaa teette maailmalle? Ihmiset ovat tyhmiä. Eivät he (minä mukaan lukien) tajua, että ihmisen kroppa on jo pilattu kun käytämme tiskikoneissa pesuaineita, jotka kertyvät elimistöön. Lopputulos on sama, syömme sitten kuinka luomusti hyvänsä. Älkää tehkö meistä panikoivia gerbiilejä, jotka yrittävät turhaan päästä lasiterraariosta kaivamalla ulos!

2 kommenttia:

  1. Moi! Tota mun mielestä ihmisten pitäis saada tietää kaikki mistä ruoka tulee. Nolointa on ihmiset jotka eivät halua tietää, ettei heitä ala esimerkiksi ÄLLÖTTÄMÄÄN ruoka. Sillon voi olla melko varma et ei tee kaikkee oikein jos ei oo valmis tietää mitä ihan tarkalleen tekee. Jos vaikka valtamediassa kerrottais mistä tulee esimerkiksi tohon makkaraan käytettävät lihat, niin sitä syönyt ei varmaan nukkuis öitänsä hyvin. Tai jos nukkuis niin omatunnos on oltava jotain vikaa...
    T: Utelias, joka haluaa olla tiedostava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä. Kyllä pitää kertoa mitä missäkin mömmössä on. Harmi vaan että näitä tietoja on pimitetty niin kauan, että ihmiset ovat tosiaan jo tuudittautuneet siihen ajatukseen että kaikki ruoka on vapaasti kasvaneista pelkällä ilmalla elävistä "kanoista" tms.

      Ruoka on sitä mitä pitää syödä jotta pysytään hengissä, itselleni se on yks hailee onko kuitenkin paketin kylkeen kirjoitettu E666 vai ötökänveri (jota muuten punainen väriaine yleensä on)

      Poista

Kommentoitavaa?