maanantai 21. marraskuuta 2016

WOW, SUCH IDEA, MUCH DOGE - CDON.COM

Ei nyt voi sanoa, että oltaisiin ajan terävimmällä reunalla, mutta hyvin lähellä kuitenkin. Ainakin sen verran ollaan ajassa kiinni, että CDONin uutiskirje piristi kummasti omaa päivääni. Verkkokauppa CDON oli siis päästänyt uutiskirjeensä pääosaan Doge meemin.

Doge koira on pyörinyt jo hetken netissä. Joku voisi väittää, että liiankin pitkään. Variaatioita on nähty monia ja monessa yhteydessä. Voiko tuota naamaa oikeasti kuitenkaan nähdä liikaa? Never! Such clever, Many fancy, Very target.

Näin kohdennettuun mainontaan voi uskaltaa vain jos todella tietää keitä asiakkaina on. Jos en itse tätä tuntisi kummastelisin vain typerää fonttia, tyylitöntä värien käyttöä ja tönkköä englanninkieltä. Koiran tuntijat kuitenkin osaavat arvostaa elettä...tai ainakin minä osaan.

Jäin silti miettimään, kuinka kohdennettu uutiskirje oli. Onko Doge kenties päässyt vain alle "40v" asiakkaiden sähköposteihin? Ollaanko vielä tarkemmin kohderyhmää rajattu? Tänä päivänä kaikki on mahdollista. Sitähän voidaan lähteä sorttaamaan vastaanottajia vaikka sen mukaan, kuka on meemejä ylipäätään katsellut.

Oli miten oli: not bad, not bad at all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?