torstai 17. marraskuuta 2016

JOULUOSTOKSET RENNOSTI - HOBBYHALL

Joko on joululahjat ostettu? Tuskin vielä kovinkaan monella. Joulumainoksia on kuitenkin jo alkanut ilmestyä medioihin. Ja ainakin itselle ne toimivat. Heti on tullut fiilis, että kyllähän sitä pitää tosiaan lahjoja jo alkaa ostamaan.

Hobby Hallin tämän vuoden jouluvideot ovat varsin hyvää mieltä tuottavia. Heti alkoi tehdä mieli lähteä kylpylään, kun katseli Joulupukkia hieronnassa ja suppailemassa. Niin, noh...eipä se Hobby Hall taida kylpylä olla, mutta idea tulee kyllä ilmi: Onhan se huomattavasti helpompaa ostaa netistä ja käyttää luppoaika vaikka sitten siellä kylpylässä. Pitänee pitää mielessä tuo ajatus omia ostoksiakin ajatellen.

Rennon meiningin sijaan mainoksen paras osuus ovat kuitenkin tontut. Jestas, että onkin osattu tehdä pirullisen näköisiä kavereita. Jos itse olisin tuollaisia tonttuja pienenä nähnyt niin en olisi sitäkään vähää uskaltanut talvisaikaan katselle ulos ikkunoista. Stressi, kauhu ja paniikki siis loistavat näistä hahmoista.

Mitäs mieltä muut ovat joulun ajan mainoksista? Itse ainakin jään innolla odottamaan lisää näitä. Ilman mainoksia joulutunnelman herättely täytyisi tehdä ihan omatoimisesti. Nyt kaupoissa kiertely ja 10-30 sekunnin joulupätkien katselu nostaa kummasti joulun tunnelmaa. Vielä jos maa pysyisi valkeana niin tässähän siirryttäisiin jouluun ihan huomaamatta. Kuukausi pitäisi silti vielä jaksaa odotella...




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?