perjantai 11. marraskuuta 2016

KAIKEN PYYHKIVÄ ORAVA - SERLA

Joko rakastat tai inhoat sitä - Serlan raivostuttavan tyhmä kurre, joka pyyhkii väärillä jutuilla likaa.

Toisaalta varsin hauska, mutta samalla aivan liian raivostuttava. En ole itse päässyt lopputulokseen vihaanko vai rakastanko tätä mainosta.

Puuttumatta itse mainoksen hahmoon, tällainen uuden tarpeen luominen tuntuu kyllä aikamoiselta rahastukselta. Kyllä sitä laseja voi pyyhkiä ihan normaalillakin talouspaperilla. Toisaalta itse mainokset ovat kyllä kaikessa rasittavuudessaan hauskoja. Ainakin tiettyyn pisteeseen saakka.

Kurrejen ulkonäkö on omalla kohdallani tökkinyt heti vanhimmasta uudesta mainoksesta lähtien (mäkiautot). Kaipaisin sitä vanhaa, logossa esiintynyttä siroa pientä oravaa. Muutaman vuoden takainen versio oli kiva. Söpö ja tarpeeksi oikean oravan kaltainen. Tokikaan ei millään tavalla hauska. Kaippa sitä alkaa olla jo niin vanha, että kaikki uusi on (muka) huonoa.

Täytyy kyllä antaa plussaa siitä, että vaikka kaikki kolme talous-/wc-paperimerkkiä (Soft Embo, Lambi ja Serla) ovat ottaneet eläinhahmot maskoteikseen, merkit erottuvat hyvin toisistaan. Ainakaan vielä ei ole syntynyt samaa ongelmaa, kuin esim Sotkan ja Jyskin kanssa - saman kaltaiset linnut maskotteina ja lopulta kukaan ei tienyt kenen mainokseen vihellys kuului ja kenellä oli jippopyörä tarjouksessa jne.

Uudet mainokset saavat kunniamaininnan myös päättömyydestään. Ovathan nämä lähes yhtä päättömiä kuin monet japanilaiset mainokset. Mitä lähemmäs heidän mainoksiaan päästään sen parempi, jos minulta kysytään.




 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?