maanantai 24. syyskuuta 2012

Facebook mainoksia juuri minulle - nii vissii

Eikö muita häiritse Facebook-mainosten "vain potentiaalisimmille asiakkaille" toiminta tai siis toimimattomuus. Yritykset ostavat mainoksensa näytettäväksi vain niille, joita tämä oikeasti kiinnostaa. Juu-u, olen hetki sitten mennyt kihloihin mutta ei, en ole tällä hetkellä menossa naimisiin ja vaikka olenkin 25-vuotias, minua ei todellakaan kiinnosta vauvan vaipat tai lastenvaatekaupat.


Mikäli Facebook todella haluaa mainosten näkyvän vain niille, joita nämä kiinnostavat, pitäisi käyttäjän päästä vaikuttamaan siihen mitä hänelle näytetään. Miksei omat mainosten poistoni vaikuta mihinkään? Juu, saan poistettua yksittäisen mainoksen näkyvistä mikäli tämä on a) epäkiinnostava b) näkemysteni vastainen c) toistuva tms, mutta tämä ei silti poista kaikki vauva mainoksia. Tässä olisi naamakirjalle siis vielä kovasti töitä.

Mielellänihän minä mainoksia klikkailisin jos nämä käsittelisivät niitä aiheita, jotka oikeasti ovat lähellä sydäntäni tai ajankohtaisia, ja osassa mainoksista naamassa osutaankin nappiin. Alkaa vain hitusen ahdistamaan, kun tuputetaan jatkuvasti kaikkea, mitä yleisetysti tähän elämäntilanteeseen kuuluu. Tahdon olla yksilö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?