torstai 20. syyskuuta 2012

Voi herranjestas! - Tiimari vouhotus


No on tämä nyt menny mahottomuuksiin jos ihan tosissaan ihmiset muka ottaa nokkiinsa siitä, että Tiimari jaottelee synttärikutsukategoriat tyttöjen ja poikien juhliin. Onhan se nyt vain fakta, että pikku-tytöillä on suurin osa kavereistaan tyttöjä ja toisinpäin (juu, on poikkeuksiakin, itsellänikin oli ala-asteeseen asti parhaana kaverina poika).

Jos omalla pirpanalla on synttäreille tulossa vain toista sukupuolta olevia lapsosia niin sehän on vain helpompaa järkätä prinsessa tai soturi synttärit. Näinhän se on, ettei poikia kiinnosta pukeutua prinsessamekkoon ja harvempaa tyttöäkään kiinnostavaa supersankarit (juu tässäkin on poikkeuksia). Ja olihan siellä oli myös kategoria "kaikille", sieltä otetaan sitten ideat jos ei halua mitään tyttö tai poika teemaa.

Nii vai olenko nyt unohtanut jonkun erityisen tärkeä pointin?
Väittääkö joku ihan tosissaan pienenä tykänneensä juuri ja vain ja ainoastaan niistä asioista joista vastakkainen sukupuoli tykkäsi? Itse sain valita millä leluilla leikin ja vaikka muutama auto löytyikin laatikosta, ei niillä vaan ollut niin mukava leikkiä. Jos leikki toista sukupuolta olevan hörhön kanssa niin se nyt sitten oli eriasia, silloin leikittiin dinosauruksilla kun se tuntui loogiselta.

Kyllä yleistyksiä saa siis tehdä. Tehdäänhän niitä muutenkin markkinoinnissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?