perjantai 14. syyskuuta 2012

Yhtenäistä ja laajaa markkinointia

Olipa kerran kysymys "mitä on integroitu markkinointi". Tähän kysymykseen vastasi Saatchi & Saatchi näin:






Varsin kelpo tapa esitellä se, miten tänä päivänä tehdään kunnollinen markkinointiprojekti. Suuret firmat nämä projektit hallitsevatkin, mutta pienemmillä yrityksillä tuntuu välillä olevan hieman hapuilua. Ulkoasu vaihtelee, eri medioissa puhutaan eri termein, toisinaan unohdetaan koko tuotteen olemassaolo ja kohta taas jatketaan kuten tätä oltaisiin mainostettu kokoajan jne. Asiakas ei saa selkeää kuvaa tuotteesta ja se unohtuu.

On ollut ihanaa havaita kuinka sosiaalisissa medioissa ollaan parhaista brändeistä saatu yhtenäisiä kokonaisuuksia, joista ihmiset todella pitävät ja joista nämä mielellään myös hehkuttavat. Puskaradio on siirtynyt sähköiseen muotoon ja kasvanut todelliseksi aarniometsäksi. Jos menestyt siellä, todellakin menestyt, mutta jos mokaat, sen kyllä huomaa.


Voi ja kuinka ihanaa olisikaan olla tekemässä tuollaista pahvilaatikko "animaatiota". Ihaaana.



Niin ja voisin mainita, että jos hauskat ja innovatiiviset mainokset kiinnostaa ja jos jotain muutakin sivua kuin tätä haluat välttämättä lueskella niin käväiseppä sivulla http://creativecriminals.com. (juu ei ole kukaan käskenyt tätä mainostaa, ihan vaan bongasin tuon sivun ja totesin toimivaksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?