keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Leivän heittäjät - teinit leipälajin pariin

Enpä taida itsekkään lukeutua niihin suurimpiin leivän syöjiin. Hyvä jos kerran viikossa tulee yksi leipä syötyä. Ehkäpä siis itsekkin kuuluisin osittain kohderyhmään. Leipätiedotus on siis käynnistänyt kampanjan jossa pyritään lisäämään teinien leivänkulutusta (juu siksi sanoinkin "osittain"). 

Nii..kun ne itse saatanaakin pahemmat energiajuomat vievät nuoret turmioon.... Itse en kyllä usko että sokerijuomat voivat korvata totaalisesti muita välipaloja mutta olkoon. Elkäämme myöskään lähtekö polulle "entäs se aikuisten koko työpäivän kattava huumeiden käyttö a.k.a. kahvin juonti miksi ei tämä vaikuttaisi leivän syöntiin". Tai hektisen elämän syyttely kera vähäisten perheen keskisten ruokailujen. Jätetään nämä nyt kokonaan pois.

Kyseessä on siis kampanja, jossa muistutetaan leivän olemassa olosta. Niin, eikai tuota voi huonoksikaan asiaksi tituleerata. Hyvä tarkoitusperä, mutta enpäs nyt kuitenkaan tiedä tekevätkö seuraavat videot leivästä sen seksikkäämpää välipalaa. Hauskoja videoita kuitenkin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?