perjantai 14. syyskuuta 2012

Innovatiivisuuden ja rehellisyyden perikuva - Apple

Oikeastihan teidän ei tarvitsisi luke kuin tämä artikkeli, mutta koska tykkään valitella niin nyt saatte luvan kuunnella sitäkin.

Apple. Kaikki tietävät että yritys ei ole kehittänyt mitään itse vaan on varastanut kaikki ideat muilta yrityksiltä. Kaiken lisäksi kaikki yrityksen tuotteiden ominaisuudet yms. ovat täysin muokattuja mainoksissa.

Tällä viikolla luin uutisen siitä kuinka Nokian uusi puhelin on kopio iPodista (hah), ja tietysti myös se Nokian promo video, jossa kameramiehet vilahtavat asuntovaunun ikkunasta, oli lööpeissä. Niin...

Mainontahan on aina ollut vain suuntaa antavaa, eli tavoitteena on luoda mielikuvia, todellisuuden kanssa ei tarvitse olla niin justiinsa. Fiksut ihmiset eivät siis olisi aloittaneet haloota edes niistä Nokia-mainoksista vaan olisivat vain todenneet että tällästä se elämä on.



Nyt sitten, täysin syystäkin, markkinointi&mainonta kysyi, pääseekö Apple mainospetkutuksista kuin koira veräjästä. He ovat joutuneet muokkailemaan useita mainoksiaan, kun näiden on todettu olleen virheellisiä..Haloota ei kuitenkaan ole suuremmin syntynyt.

Onhan se upeaa kuinka Apple on saanut aikaan niin suuren hypen, ettei minkään tarvitse enää olla totta. Mielikuva siitä, että yritys tuottaa laadukkaita ja parhaita tuotteita riittää. Lisänä vielä "noku silläki o" kerroin niin maailmanloppu on lähellä.

Äly-tv:itä arvostellaan sen mukaan ovatko nämä yhteensopivia Apple laitteiden kanssa...Oikeampi tulkintahan pitäisi olla se ovatko Apple-tuotteet yhteensopivia kaikkien muiden laitteiden kanssa. Onhan älytöntä, että kaikki muut maailman laitteet sopivat toistensa kanssa yhteen, mutta Applella on valta toimia toisin ja pitää koko maailmaa pilkkanaan. Tilannehan on sama kuin muslimimaiden kanssa kun he bongaavat yhden yksittäisen ihmisen uskonto/muhamedia pilkkaavan videon tms. Hirveät härdelit päälle ja länsimaat ovat pyytelemässä anteeksi tämän yksilön tekemisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa?